Треньорът на ЦСКА - Саша Илич бе изключително доволен от победата на неговия отбор срещу Базел. Сърбинът си пожела на реванша в Швейцария "червените" да покажа още по-умна игра.
"Първо, искам да честитя победата на футболистите, които се бориха много и играха фантастично. Второ, да поздравя публиката, която със сигурност е разбрала колко много означава нейната подкрепа за нас. И трето, Базел е изключетелно опасен отбор и за щастие не направихме много грешки, като тази в края на първата част.
 
Днес беше само първата част о двубоя с Базел. Втората ще е след 7 дни в Швейцария. Там трябва да играем още по-добре, за да продължим напред.
 
Базел има способни и опасни играчи, които за секунди могат да накажат всяка една грешка на противника. Така че грешките във втория мач трябва да ги сведем до минимум.
 
Християн Петров се справи отлично и показа характер, макар че не игра на неговата позиция.
 
Мачът между ЦСКА и Базел преди две години има  значение за самочувствието. Тогава обаче нямаше публика заради коронавируса и сега ще бъде съвсем различно. Пожелавам си да играем още по-умно в реванша", заяви Илич.