Наставникът на Левски Депио Роси коментира поражението от Вадуц с 0:1 в първи мач от първия квалификационен кръг в турнира Лига Европа.

"Подведохме се по тяхното темпо, нито една загуба не е приятна, но за срам не бих говорил, можеше да изравним, но не успяхме, има и загуби в определени мачове

През първото полувреме не играхме добре, нито в нападение, нито в защита. През второто полувреме имахме възможности, те обаче се затвориха много добре, имахме възможности от статични положения, но не успяхме да изравним резултата", каза Роси.

"Не липсва само Паулиньо, някои млади момчета за първи път излизат в такъв мач, мачът ще бъде решен, от тези, които излязат на терена, не мисля, че след 5 дни Паулиньо може да реши мача", добави той.

"Не съм говорим с доктора, но той може да даде оценка за състоянието на футболистите, не мисля, че е сериозно положението с Мариани", отговори Роси на въпрос относно контузените Тиам и Мариани.

"Трябва да играем като отбор, в някои моменти не играхме като отбор днес. Може да се чувства липса на свежест след подготовката, през първата част нямахме необходимото КПД. Младите футболисти все още не са готови, по-опитните да, но младежите не са готови още", добави наставникът на Левски.

"Младежите показаха, че не са готови, но те играят на приливи и отливи, може следващият мач да е техният, но те не са тези, които ще решават мачовете в момента.

"Това, че и феновете правят оценка на футболистите е добре, но този, които трябва да ги оценява и да взима решенията е треньорът и ръководителите. За Вутов мога да каже, че не се стигна до разбирателство между футболиста и отбора. Футболистите, които са тук са взети от Левски. Когато се загуби мач, за срам не може да се говори, не е срамно да се загуби. Може да не сме играли добре, но не трябва да се срамуваме. Всеки може да мисли както иска, по своя си начин", завърши изказването си треньорът на Левски.