Рома пристига в България без трима от основните си футболисти за мача срещу ЦСКА от последния кръг на груповата фаза на Лига Европа. Старши треньорът на тима Пауло Фонсека реши да даде почивка на Един Джеко, Хенрих Мхитарян и Леонардо Спинацола и тримата не попаднаха в групата за двубоя с "червените".

В състава се завръща защитникът Крис Смолинг, който е възстановен от контузия в коляното и намери място в групата за гостуването в София. Както се очакваше, Фонсека попълни групата с осем юноши. Първа повиквателна за мъжете получи Мори Бамба, а Рикардо Черво и Едуардо Бове се надяват да се присъединят към другите младоци Томазо Миланезе, Филипо Трипи и Рикардо Калафиори, които вече записаха игрови минути в Лига Европа.

Рома пристига в София днес следобед и няма да провежда официална тренировка на Националния стадион. Италианците ще бъдат настанени в столичния Гранд Хотел "Милениум". Двубоят е утре от 19.55 часа и е без съществено значение и за двата отбора. Рома вече си осигури първото място в група "А", а ЦСКА заема последната позиция с едва 2 спечелени точки и без отбелязан гол.

Групата на Рома: Пау Лопес, Берти, Бур, Карсдорп, Жуан Жезус, Смолинг, Фацио, Кумбула, Перес, Калафиори, Вияр, Диавара, Бове, Миланезе, Трипи, Педро, Майорал, Перес, Черво, Бамба.