Защитникът на ЦСКА 1948 – Реян Даскалов, сподели своите очаквания за подготовката на тима и предстоящите мачове с румънския ФКСБ в квалификациите на Лигата на конференциите. Днес „червените“ от Бистрица отпътуват за Словения, където ще проведат своя лагер.

„Отиваме с нагласата да направим една хубава подготовка и да се подготвим за официалните мачове. Имаме доста силни противници в приятелските срещи и се надявам да постигнем добри резултати, но най-вече да се подготвим добре за първия официален мач“.

„Успяхме да починем. Само националите имаха по-малка почивка. Настроението в съблекалнята е добро и смятам, че ще става още по-добре“.

„Този процес с новите е по-дългосрочен, но момчетата са много готини. Бързо се приобщиха. Създадохме такава обстановка, в която да могат да се адаптират по-бързо и се надяваме да помагат на отбора“.

„Моите очаквания за двубоите в Европа са нищо друго освен да продължим напред. Ще бъде труден мач, тежък съперник, добър отбор. Но не не мисля, че отстъпваме по нито един показател. Това е футбол, всеки има своите реални шансове да продължи напред“.

„Конкретна цел да влезем в групите нямаме, но играем мач за мач и дай Боже да успеем“, заяви Даскалов.