Старши треньорът на ЦСКА 1948 – Атанас Рибарски, говори пред медиите преди заминаването на отбора от Бистрица за летния подготвителен лагер. „Червените“ ще се готвят в Словения, а Рибарски заяви, че се надява контролите да помогнат за изграждане на облик на тима. Младият специалист разясни, че първият мач с ФКСБ ще бъде изместен за друга дата, тъй като се засича с ЦСКА – Сепси.Рибарски загатна също, че ЦСКА 1948 работи по привличането на централен нападател.

„Очаквам добър лагер и окомплектоване на състава. Хората, които са изостанали, да работят във функционално отношение. За съжаление, не всички ще участват в първите контроли“.

„Входящи трансфери ще има. Очакваме две момчета да дойдат на лагера, може би след контролата със Сепси. Тогава ще се присъединят и останалите национали – Парвиз Умарбаев и Ивайло Чочев. Има предложения доста за наши играчи, но няма приета оферта и конкретни разговори“.

„Ограничено е времето. Действително има много трансфери. Момчетата, които идват, са в почивка. Доста ще ги затрудня в началото. Дано момчетата останат здрави и ще ги вкараме постепенно“.

„Разделихме се с двама нападатели. Тръгваме с Мариян Тонев и Валентин Йосков. Който играе по-добре, ще получава шанс. Говори се по въпроса с централния нападател“.

„Радваме се, че ще излъчвате нашите контроли по DIEMA SPORT, за да ни гледат феновете ни. Мисля, че контролите ще са максимално ползотворни. Трудно е от първата проверка да говорим за облик. Надявам се да преодолеем първия съперник. Контролите ще покажат къде сме чисто игрово“.

„Първият мач ще бъде изместен за друга дата, но ще е в София“.

„Благодаря на ЦСКА 1948 за споделеното време, труд и опит. За мен е голяма отговорност и чест да съм тук. Коментират се два стадиона за реванша със Стяуа, и те ще излязат с официално съобщение“.