Треньорът на ПАОК Разван Луческу планира да направи няколко промени в състава за предстоящия в четвъртък реванш срещу Левски от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите. "Сините" спечелиха с 2:0 в първата среща. 

Луческу възнамерява да пусне в игра изпитаните през миналия сезон играчи, пише гръцкото издание „Pressroom”. Големи са надеждите на специалиста, че капитанът Виейриня ще се възстанови от заболяването си, което в последния момент го извади от титулярите в София.

Присъствието на португалеца носи сигурност в играта на ПАОК в защита. Освен това Луческу ще пусне халфовата линия нидерландеца Диего Бисесвар, който не беше в групата на „Герена“. Резервата от първия мач Халед Нарей пък ще намери място в титулярния състав.

Най-голямата изненада се очаква да бъде включването в стартовите 11 на словенеца Ясмин Куртич, който игра през второто полувреме в София. Той е изразил желание да прекрати наема си при солунчани от Парма и дори вече има получени оферти от италиански отбори. Най-доброто предложение е втородивизионния Пиза.