Нападателят на ЦСКА 1948 - Радослав Кирилов, заяви, че вярва в силното представяне на отбора в първия двубой от втория квалификационен кръг на турнира Лига на конференциите срещу Будучност Подгорица.

Двата отбора се изправят един срещу друг на 25 юли от 20:30 часа на Националния стадион „Васил Левски“, а срещата може да наблюдавате на живо в ефира на DIEMA SPORT 3.

Снимки: LAP.bg
13 снимки

„Участието в Европа миналата година беше опит за нас, надявам се да сме си взели поуките защо не преминахме напред. Нямам търпение да дойде часът на мача, да го изиграем по най-добрия начин и да вземем добър резултат“, започна Кирилов.

„Опитвам да помагам на младите момчетата да израстват, а те натрупаха доста мачове, израстват като хора и футболисти. Да играеш в Европа е престижно и се надявам нашият престой да е продължителен, а не епизодичен“.

„Откакто започнахме процеса на работа, се стремим да разчитаме на нашия колектив, сплотеност, агресия в играта. Продължаваме по този път, по който сме поели, дано ни помогне в бъдеще“.

„В днешно време технологиите позволяват да се запознаеш със силните и слабите страни на нашия съперник, ще се опитаме да се възползваме и да направим добър мач”, завърши Ради Кирилов.