Старши треньорът на ЦСКА 1948 – Валентин Илиев, сподели очакванията си преди първия мач от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите срещу Будучност Подгорица. Двубоят на Националния стадион „Васил Левски“ е в четвъртък, 25 юли, от 20:30 часа.

„Притеснения нямаме, подготвени сме доста добре. Изиграхме добър мач във Варна, надявам се с всеки изминал ден да надграждаме. Кадрови проблеми нямаме, всички са на разположение“, започна Валентин Илиев.

„Контролите са за това, за да експериментираме, не мисля, че трябва да са краен показател за формата на един отбор. Дори в контролите имаше много плюсове, определено вярвам на отбора си, знам, че можем да постигнем добри резултати, не само в Европа, а и в първенството. Имаме добра група, добър колектив, не е моментът да казвам избраниците си за утре, за мен е важно, че всеки е здрав и е на 100%“, продължи той.

Снимки: LAP.bg
13 снимки

„Чисто ментално като футболисти и треньор няма голяма разлика. Разликата е в това, че когато си футболист, се концентрираш да дадеш всичко от себе си, докато сега трябва да направиш така, че всички да дадат максимума. В такива мачове на европейска сцена е излишно да се говори за мотивация. На такива мачове на европейската сцена е излишно да се говори за мотивация. Нищо не е на всяка цена, важно е всеки да дава всичко от себе си, когато има постоянство, ще дойдат резултатите“, добави Вальо Илиев.

 „Без значение дали сме домакини, или гости, убеден съм, че ще подходим на необходимото ниво. Изиграхме сериозни контроли. Няма значение дали някой е изиграл един мач повече, или не. Гледал съм мачове на Будучност, мисля, че имат добър отбор и добър треньор, играят позитивно, агресивно, заедно“.

„Ние изиграхме един мач по-малко, но пък за сметка на това срещу доста стойностен отбор. Изиграхме доста сериозни контроли с шампиони на страните си и с отбори, които ще играят в Европа. В такива мачове като утрешния мисля, че разковничето е кой ще покаже по-голямо желание и манталитет за победа, а не дали някой е изиграл един мач по-малко, или не“.

„Не мислим да отлагаме мачове на този етап”, заяви Илиев.