Продажбата на билети за мача на Ботев с Маритимо върви в същото темпо като това при предишните мачове срещу Партизани и Бейтар Йерусалим. До момента са продадени малко над 1000 билета, а до края на деня очакванията са да достигнат почти 2 хиляди.

Продажбата продължава и в сряда в Пловдив, както и в деня на мача на касите на стадион „Лазур“ в Бургас. Именно и там се очаква да бъдат продадени най-много билети. Очакванията са бройката зрители да бъде подобна на тази от мача с Бейтар или малко над нея.

Маритимо не успя да излети от "Кристиано Роналдо"

В 19 часа днес започва последната тренировка на тима преди заминаването към Бургас, което е утре сутрин. След него Николай Киров ще обяви групата от 18 футболисти, на които ще заложи за двубоя. Очаква се единствената промяна в групата в сравнение с шампионатния двубой със Славия, да бъде завръщането на Йордан Минев за сметка на младока Радослав Апостолов. Киров ще има възможността да заложи на най-доброто в двубоя с португалците.

В сряда от 20 часа е официалното занимание на Ботев на стадион „Лазур“, а час по-рано е това на Маритимо.

От клуба пък предупреждават своите фенове, че местата за фенове в чартъра на тима за реванша в Португалия са пред изчерпване и съветват желаещите да резервират своето място в най-кратки срокове.

Ботев дава възможност на феновете да пътуват с отбора

Двубоят в четвъртък е от 20:30 часа и ще бъде предаван пряко по DIEMA SPORT и онлайн на GONG PLAY.