Президентът на Несебър Недялко Москов заяви, че Лудогорец е европейски отбор по всички показатели - база, отбор и поведение. Москов пише, че българският шампион е довел в България всички елитни европейски отбори, но не е показал арогантно поведение, което е присъщо за българските клубове.

Ето какво пише Москов: 

"Наслушах се и прочетох хиляди коментари против Лудогорец. Този отбор вчера се надиграваше с Рома на Мауриньо като равен с равен, надигра и смачка Бетис в Разград, победи и Рома. Вие сте застанали и плюете против него. Този клуб е в Европа и няма страх от никой. Тръгва да се разиграва с всеки отбор. Ние, вместо да се радваме, че имаме такъв Диамант в България, само плюем. Това е един европейски отбор по всички показатели: база, отбор, поведение и пр. Как не видях един техен ръководител да влезе да ни учи на футбол след 11-сет титли в България и 9-ет пъти в Шампионска лига, както и Лига Европа.

Ludogorets.com
3 снимки

След множество направени изходящи трансфери за милиони и това е европейско… И аз съм Левскар, но това е реалността. Хората са в Европа,а ние на компютрите и телефоните-само хейтваме. Тези хора докараха всички елитни отбори в България само за няколко годинн. Не видях от тях арогантно поведение, както е присъщи за повечето българи. Не го видях,защото са в Европа,не видях и да искат оставки и да плюят някой. Защото те явно наистина 07:00-00:00ч. Работят не като други, които казват, че уж го правят. Не видях, защото нямат време за такива неща, защото си гледат техните всеки ден!", написа Москов.