Вратарят на Левски - Пламен Андреев, сподели мнението си след отпадането от Лига на конференциите. "Сините" загубиха реванша от плейофите за влизане в групите на турнира с 0:2 от Айнтрахт Франкфурт на "Дойче Банк Парк". 

„Определено разочарованието е голямо, но няма какво да направим, трябва да вдигнем главите и да продължим напред. В първенството трябва да печелим максимално много точки. Левски загуби от това, че им дадохме инициативата, но Айнтрахт е голям отбор, видяхме разликата поне, не сме далеч от истината“, започна Андреев.

start-photo.bg
49 снимки

„Определено този мач ни дава самочувствие, играеш плейофи в Айнтрахт, отпадаш с голове в последните десет минути. Дадохме всичко от себе си, вярвахме, че ще продължим, не се получи днес играта ни. Имаме тежък мач с Хебър на „Герена“, трябва да са главите ни там и да се извиним на феновете за отпадането. В първенството конкуренцията е огромна, всички отбори са надградили много, но ние ще се борим докрай да изпълним целта си“, продължи той.

„Борихме се мъжки, за всеки метър от терена, дори първото полувреме не им дадохме възможности, но второто полувреме отпаднахме физически и те взеха инициативата. Утре ще мислим на трезва глава какво сме постигнали, какво не сме и какво трябва да научим, за да сме по-добри в следващите мачове. Не ни казал нищо треньорът, той не говори след мачове, говори на следващия ден на трезва глава“, завърши Пламен Андреев“, завърши Пламен Андреев.