"Приемам го като факт разбира се жребия. Един изключително титулуван отбор с изключително богата история и титли.

Знам, че сега в момента не е в най-доброто си състояние", коментира старши треньорът на Лудогорец Димитър Димитров- Херо след като бе изтеглен жребият за Лига Европа и вече е ясно, че разградчани ще играят с Милан в Лига Европа.

"Очакванията бяха доста по-големи, защото те направиха мащабна селекция тази година. Като резултати не чак толкова добро, но все пак Милан си остава Милан с изключително качествени футболисти", добави Димитров в интервю за Дарик радио.

"Милан винаги е бил един от грандовете в италианския футбол, така че не очаквам да останат на това място. Но това са си техни проблеми. Нас повече ни интересуват нашите неща", каза още Димитър Димитров.

Попитан дали ще търси информация от българите в Университатя Крайова, който се срещна с Милан в евротурнирите, Димитър Димитров отговори: "Най-вероятно, но не само там ще търсим информация."

На въпрос как играчите са приели съперника, треньорът коментира: "Доста емоционално. Чувах възгласите от съседните стаи. Най-вероятно са искали такъв отбор. Като настроение, като емоция мисля, че се припокриват нещата с преди години, когато Лудогорец срещна Лацио. Иска ми се от цялата си душа и сърце да продължим."