Лудогорец замина за Германия с чартърен полет от Варна.  Самолетът на шесткратните шампиони ще кацне в Карлсруе около 12,30 ч. местно време. Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев сподели очакванията за решителния двубой на тима срещу Хофенхайм в Германия преди заминаването на отбора.

„Победихме Хофенхайм в Разград. Напълно е във възможностите ни да вземем и нещо в Германия.  Имаме момчета, които могат ода отидат в Германия и да се надиграват. Щастлив съм от това. Не мога да качма, че в момента отборът е в най-доброто състояние. Момчетата са добре. Нямам притеснения в тази посока. Любителите на статистикатазнаят, че  в определени моменти Лудогорец проявява слабост, но после продължава напред.”

„Винаги съм се радвал, когато има напрежение. Когато смятаме нещата за предварително решени, срещаме проблеми. Освен мача с Хофенхайм, ни чакат тежки мачове с Пирин и с ЦСКА за Купата. Остават ни три срещи, в които се надяваме да има здравословна доза напрежение за нас”, сподели изпълнителният директор на Лудогорец  Ангел Петричев.