Старши треньорът на Левски – Николай Костов, заяви преди реванша с Апоел Беер Шева, че тимът тренира дузпи и е готов за всякакъв развой. Специалистът заяви, че няма да може да разчита на Жереми Петрис, но Кристиан Димитров е възстановен. Костов обясни също, че ще заложи на схема с четирима защитници, а не с трима.

„Петков е с проблем, знаете. Възстановен е Кристиан Димитров. Петрис е основен играч, надявахме се много да се възстанови за този мач, за съжаление, не можа. Един от най-добрите ни играчи е. Объркват се плановете“.

„Няма да играем с трима защитници, ще играем с четирима“, заяви Костов на въпрос за схемата, която ще ползва в реванша с израелците.

start-photo.bg
18 снимки

„Сигурен съм, че за мотивация не става дума да се говори. Няма нужда, мотивирани ще бъдат футболистите и ще се борят като лъвове за всяка топка. Трябва обаче да знаем и какво градивно можем да извлечем с топка в крака. Убеден съм, че тези въпроси трябва да се решават в Левски в следващите 5-6-7 месеца. Винаги трябва да се усъвършенстваме, когато играем с топка, за да сме по-непредсказуеми“.

„Под внимание е всичко. И дузпи тренираме, говорим, показваме...и така нататък. Имаме увереност, особено след като играем на нашия стадион и пред нашата публика. В едно съм сигурен – отборът ще играе със самочувствие. Нашият отбор е много добър“.

„За Ивелин Попов очаквах въпроса. Изненадах се от решението му, но го преживяхме. Насочваме вниманието си към утрешния ден“.

„Организацията на играта е ключова. Добре организирани сме. Ние не играем защитно, не сме в глуха защита. Стараем се да пресираме високо“.

„Въпросът със заместника на Ивелин Попов ще се решава след мача с Беер Шева“, продължи Костов.

„Много е важно да продължим, за да видим европейско ниво, истинско. Айнтрахт е над Апоел, със сигурност. В мач с Айнтрахт ще видим и какъв е потенциалът на отбора. За мен е важно да продължим“.