Старши треньорът на Арда Николай Киров отказа да се оплаква и прие спокойно загубата от Апоел Беер Шева с 0:4. Той призна, че израелският тим е много по-стойностен, но въпреки това е искал неговите футболисти да се надиграват, вместо да се затворят и да разчитат на минимално поражение.

Официален сайт на Арда - fcarda.bg
55 снимки

„Стана това, което очаквахме. Още докато ги разузнавахме, разбрахме, че израелците са много сериозен отбор. Очевадно е, че има разлика в класите. Само на моменти успявахме да отговорим на тяхната скорост. Хубавото е, че имаме доста млади състезатели, които да видят колко много трябва да се трудят, за да се развиват и да вървят напред във футбола“, заяви Киров.

„Моето виждане беше такова, че исках да надиграваме в тези мачове, а не да се затваряме. Така можем да помогнем на българския футбол“, продължи специалистът.

„Със сигурност ни трябват попълнения в крайната защита, там имаме проблеми. Запазихме си състава и сега целта е да надградим спрямо миналия сезон. Не подходихме добре откъм мотивация в мача с Ботев Враца, за което вина имаме и ние от треньорския щаб“, каза още Киров.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.