Капитанът на Левски Божидар Митрев остана доволен от представянето в мача със Сутиеска от първия квалификационен кръг в Лига Европа. "Сините" надделяха с 3:1, но заради допуснатия късен гол реваншът няма да е протоколен за тях. Той обаче похвали тима за показаното на терена на "Герена".

"Много добре се разви мачът за нас, вкарахме бързо. Търсехме ранен гол, търсехме и втори. За жалост допуснахме елементарен гол, не трябва да се допуска такава грешка като водиш с 3:0. Но радостното е, че бихме, вкарахме три гола и мислим само за реванша", заяви Митрев пред DIEMA SPORT и говори за ответния сблъсък.

"Смятам, че сме по-класният отбор, надявам се този гол да не повлияе на ответния сблъсък. Мисля, че няма да окаже влияние, но изцяло си зависи от нас. Ние ще търсим да вкараме и там", заяви още вратарят и сподели мнението си за пълната промяна през кратката лятна пауза.

"От целия състав само трима футболисти са играли заедно, осем момчета са нови в състава. Имахме малко време за сработване, показахме добри неща, но има още какво да се желае", сподели Митрев и накрая говори за подкрепата на публиката и похвали привържениците за отношението им.

"Това трябва да е подкрепата на публиката, беше страхотно. В този мач наистина се усети подкрепа от тези хора, те бяха с нас от първата до последната минута и се радваха на това, което правехме на терена през цялото време", завърши капитанът на Левски.