Наставникът на Левски Николай Митов остана доволен от представянето на тима си в мача със Сутиеска в първия квалификационен кръг на Лига Европа. "Сините" надделяха с 3:1, като остана някаква интрига за реванша заради късния гол на черногорците, което малко вгорчи победата за българския тим.

"Започнахме мача много добре с гол в първата минута. Преди почивката имаше агресия, търпение с топката. Е, и малко брак имаше. След почивката изпуснахме още доста положения, но допуснахме неприятен гол. Отиваме в Черна гора, за да победим другата седмица", заяви Митов пред DIEMA SPORT.

"Искам да виждам от начало такъв отбор, който се раздава. Публиката това иска. След това ще вкараме футболните компоненти," продължи той.

"Цяла седмица говорех да почнем агресивно, исках да вкараме гол в началото, направихме го. Доволен съм от отбора, чакаме втория мач. Реваншът няма да ни е лесен, няма да го подценим и за минутка. 3:0 беше по-хубав резултат, но и след 3:1 отиваме за победа", заяви още треньорът. Той сподели, че в последните минути отборът е отпаднал физически заради кратката подготовка.

"Имаше отпадане физически в края, имаме обаче сега една седмица за подготовка. Досега сме имали само две седмици, все пак. Сега с всеки мач трябва да се доближаваме до максималното, което можем да покажем", сподели Митов и добави: "Това е визията, която искам да виждам в бъдеще. Това ще се случи, но в много по-голям процент. Нашата публика иска да види самораздаване, агресия, а после ще вкараме и футболните компоненти", заяви още той и накрая говори за селекцията.

"Не искам да коментирам селекцията, ще има нови попълнения, но това ще е съставът, който ще пътува за Черна гора. Ще видите кои ще са новите играчи и на кои постове ще бъдат. И да има преди това, те не могат да играят", завърши наставникът на Левски.