Капитанът на Левски Живко Миланов сподели своето мнение относно несправедливия червен картон, който получи срещу АЕК Ларнака. Разочарованието бе изписано на лицето на Миланов. 

„Не е ималпо провокация. Посегнах за топката, не го ударих, но получих втори жълт. За мен няма жълт. Ако така се дава картон то още в 10-та трябва да си с червен. Реферът изобщо не даде фаул, страничният му даде сигнал да ме изгони. Второто полувреме стана много тежко след това“, заяви крайният защитник.

„След два дена имаме мач отново, гледаме напред, нормално е във футбола. Щом сме загубили и съм получил червен картон е нормално да съм унил. Извинявам се, че съотборниците останаха с човек по-малко. Това беше ключовия момент, през първото поувреме стояхме доста по-добре“.

„Отборът играе добре от началото на сезона, играем атакуващо. Надявам се да продължим за напред така. Трудно ще е да обърнем, но във футбол няма невъзможни неща, така че ще видим какво ще стане. Първо трябва да мислим за мача с Ботев“, завърши Миланов.