Нидерландският бранител на ЦСКА - Мено Кох, също сподели мнението, че условията за игра в Скопие са били много тежки и с това донякъде оправда хикса срещу Македония Гьорче Петров. Все пак снажният защитник говори, че тимът на "червените" трябва да бъде по-концентриран в завършващата фаза, а това не е било така в първата среща между двата отбора във втория кръг на Лига на конференциите.

„Лично за мен ми беше много трудно. При такива условия наистина е тежко. Ако погледнем към мача, трябваше да вкараме голове. Добре е, че има два мача и все още нищо не е решено, но трябваше да създадем повече положения“, започна Кох.

„Когато играеш 43 минути срещу 10 човека, не е толкова лесно, тъй като те се прибраха. Имахме трудности, тъй като играхме прекалено бавно. Финалните решения не бяха правилни. Когато имахме шанс, трябваше да се възползваме от тях. Това е поука, която трябва да извлечем за следващия мач, в който трябва да се „сбием“ на терена“, продължи бранителят.

„Мисля, че ще имаме предимство на нашия стадион. Разбира се, феновете ще ни подкрепят и ние ще демонстрираме, че сме по-добрият отбор. Трябва да се представяме много по-добре. Следващата седмица трябва да сме с по-добра нагласа и да сме по-добри“, завърши Кох.