След като не успя да постигне голямата цел и да намери място в групите на Шампионската лига, сега българският шампион Лудогорец се е прицелил в другата си цел - да участва в груповата фаза на Лига Европа. 

За да направи още една крачка до нея обаче, трябва да покаже постоянство и класа в реванша от третия квалификационен кръг на турнира срещу Зрински. Битката е в босненския град Широки брег. 

Разградчани влизат в мача с един чист гол аванс от първата битка. Tози сблъсък в Босна и Херцеговина ще следим за вас минута по минута на GONG.BG, а от 21:00 часа можете да го гледате пряко по DIEMA SPORT и онлайн на платформата PLAY DIEMA XTRA

Момчетата на Пауло Аутуори нямат право на грешка в този реванш. Те започнаха сезона доста колебливо, което им се отрази в отпадането от Шампионската лига след поражението от Мол Види, а във вътрешния шампионат те вече изостават на пет точки от лидера ЦСКА. 

Бразилският специалист може да използва абсолютно всичките си звезди, като предстои да се разбере какви ще са тактическите му решения за този сблъсък. Той обаче трябва да има и едно наум за мача от Първа лига в неделя, който ще е именно срещу първия в класирането. 

Босненците влизат в този мач с нов наставник в лицето на Блаж Слишкович, който във времето между двата мача смени Анте Мише. В Зрински ще се надяват именно на ефекта на новия треньор, за да постигнат най-голямата си победа в евротурнирите. 

Лудогорец се справя много успешно срещу отбори от Балканите, особено от бивша Югославия. Но със сигурност разградчани имат едно наум за този мач и няма да подходят лековато срещу съперника, който не е плашещо име, но определено не е за подценяване.