Ръководството на Лудогорец излезе със специално предупреждение към феновете, които искат да наблюдават на Националния стадион „Васил Левски“ мача на разградчани срещу английския гранд Арсенал. Срещата от груповата фаза на Шампионската лига е на 1-и ноември от 21.45 часа.

Става дума за това, че на трибуните извън сектора за гости, нямат да бъдат допускани привърженици с фенартикули на Арсенал.

"ПФК Лудогорец съобщава, че привърженици на Арсенал, които са си закупили билети за секторите на домакините, няма да бъдат допускани с фенартикули и клубни символи на лондонския гранд. Те ще бъдат спирани на входовете от стюардите”, пише в съобщението от Лудогорец и още:

"ПФК Лудогорец призовава привържениците на Арсенал да спазват указанията на службите за сигурност, за да могат да наблюдават мача в случай, че са си закупили билет за домакинските сектори. Въпреки че на стадион "Емирейтс" не бе разрешена хореографията на българските фенове, ПФК Лудогорец ще допусне голямо знаме на привържениците на Арсенал, с което те ще благодарят на дългогодишния треньор Арсен Венгер."