Лудогорец излиза срещу Олимпиакос в първи мач от третия квалификационен кръг на Шампионската лига. 
 
Двубоят е тази вечер от 22:00 часа и ще бъде предаван пряко по DIEMA SPORT 3, а в Gong.bg ще проследим всичко най-интересно от сблъсъка.
 
 
До този момент Лудогорец отстрани Шахтьор (Солигорск) след две победи с по 1:0, а след това се справи и със словенския Мура след равенство 0:0 в първия мач и победа с 3:1 в реванша в Разград.
 
Олимпиакос е изключително силен и опитен евробоец, който е традиционен участник в групите на Шампионската лига. Отборът е абсолютен хегемон в страната си с рекордните 46 шампионски титли. Очаква се около 10 хиляди зрители да подкрепят Олимпиакос от трибуните.
 
В предишния кръг на ШЛ отстрани Нефтчи Баку с две победи с по 1:0. Това са и единствените два официални мача за отбора от началото на сезона.
 
Треньорът на домакините Педро Мартинш вероятно ще заложи в този мач на Вацлик на вратата и пред него в защита триото Семедо, Папастатопулос и Ба. Мвила и Камара ще са двойката опорни халфове, а Лала и Реабчок ще действат като халф-бекове. Валбуена ще бъде в ролята на плеймейкър, а в атака ще действат Хасан и Ел Араби.
 
Валдас Дамбраускас пък се очаква да пусне на терена Кахлина под рамката и в защита Икоко, Пластун, Вердон и Недялков. Сантана и Гонсалвеш ще си партнират като опорни халфове, а Каули ще е пред тях като плеймейкър. Десподов и Вандерсон  ще бъдат на двете крила, а атаката ще води Сотириу.