Треньорът на Олимпиакос, Педро Мартинс не пожела да назове нищо относно плановете си за стартов състав преди утрешния мач с Лудогорец. По време на пресконферецията той подчерта, че мисълта на гръцкия гранд е насочена изцяло към българския хегемон и че жегата в Пирея ще окаже сериозно влияние. 

„Всички играчи на Олимпиакос са налични, с изключение на Букалакис. Очаквахме последната тренировка, за да решим кои играчи ще участват срещу Лудогорец. Всички играчи са достойни, за да участват в срещата. Все още не съм решил 11-торката за утре, ще се реши след последната тренировка“, започна специалистът.

„Системата зависи от противника и може да се променя според обстоятелствата. Утрешният мач ще е съвсем различен от мачовете срещу Нефтчи Баку“.

„Жегата със сигурност ще повлияят на утрешния мач и на двата тима. Неизбежно е. Ние сме концентрирани изцяло върху мачовете с Лудогорец и не мислим за изтегления днес жребий“, завърши Мартинс.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.