Старши треньорът на Левски – Николай Костов, сподели, че е щастлив от начина, по който неговият отбор е постигнал драматичната победа с 2:1 над Апоел Беер Шева. По този начин „сините“ се класираха за плейофите на турнира Лига на конференциите, където столичани ще се изправят срещу германския Айнтрахт Франкфурт.

„Щастливи сме всички, че победихме и то по начина, по който го направихме. Очаквано мачът беше сложен за нас. Отборът на Апоел се представи много добре. Наложихме си волята, победихме с два красиви гола. Използвам възможността да поздравя нашите играчи за волята, която наложиха в този мач и сме много щастливи, че победихме едни неслаб отбор, който преди срещата беше фаворит“.

LAP.bg
87 снимки

„Воля и интелект. Днес играхме умно“.

„На последната пресконференция ви казах, че е много важно да победим, за да може да си повярваме и да придобият самочувствие нашите футболисти. Сега предстои мач с Айнтрахт Франкфурт. Ще атестираме нашите футболисти, няма да ги съдим, ако не спечелим. Надяваме се на добро представяне. Първо трябва да се възстановим. Надяваме се на едно добро и достойно представяне, защото виждате каква атмосфера се създава. Искам да благодаря на нашата публика, която подкрепяше нашия отбор от първата до последната минута. Това беше невероятна вечер за нас“.  

Startphoto.bg
26 снимки

„Нашите футболисти са свикнали на седмичен цикъл събота – събота или неделя – неделя. Сега е четвъртък – четвъртък, защото отложихме срещата си. Утре нямаме занимание, но ще има йога за възстановяване на ума. Мускулите ги възстановяват масажистите. Нашият отбор е млад и се надяваме на бързо възстановяване“.

„Надяваме се Жереми да бъде на мача в четвъртък. Мисля, че в момента само Уелтън е с неразположение, но това са крампи, които получи в края на мача, така че няма нищо тревожно“ заяви Костов на свята пресконференция след срещата.