Теренът на стадион "Фодил Вокри", на който тази вече един срещу друг ще излязат Балкани и Лудогорец, притесни сериозно щаба на "орлите". Но не само българския шампион.

В края на юни съоръжението, на което се провеждат и мачовете на националния отбор на Косово, е било посетено от инспектори на УЕФА. В онзи момент теренът е бил толкова лош, че е имало вариант мачът на Балкани срещу Лудогорец да бъде преместен на друг стадион. 

Все пак през последните дни домакините са се постарали теренът да бъде в малко по-добро състояние. Въпреки това тревната настилка е доста лоша, което може да изравни възможностите на двата отбора.

Вчера наставникът на Лудогорец - Ивайло Петев, също обърна внимание на терена, като заяви, че по една или друга причина той не е добър. Въпреки това Петев сподели, че Лудогорец излиза в два мача срещу своя опонент и трябва да го отстрани.

Срещата на стадион "Фодил Вокри" в Прищина е тази вечер от 21:45 часа и ще се предава пряко по DIEMA SPORT. На сайта Gong.bg ще проследим всичко най-интересно от сблъсъка. 

Вижте във видеото лошото състояние на терена!