Кирил Десподов коментира успеха с 4:0 срещу Балкани в първия квалификационен кръг на Шампионска лига. 

„Вие видяхте, резултатът беше тежък 2:0, трябваше да върнем три гола, за да продължим напред. Явно не сме говорили празни приказки след първия мач с Балкани“, сподели той.

„Всяко начало е тежко, за съжаление на доста критици в България – Лудогорец успя да покаже лицето, което заслужава да показва и реално продължи. "Силно се надявам сега да напишат как Лудогорец е показал как се играе футбол на Балканите, а не както след първия мач, че Балкани ни е показал как се играе футбол. Мисля, че затворихме доста усти. Този срам, който последните два мача изпитахме и само ние можехме да излезем от тази ситуация, радвам се, че показахме характер и го направихме по най-добрия начин“, допълни капитанът на „орлите“.

start-photo.bg
44 снимки

„Определено имаше напрежение, аз казах, че настроението не е било добро, нормално като има негативни резултати. Казах и вчера на пресконференцията, че имаме качество да вкараме повече от три гола, днес го показахме“, сподели още Десподов.

„Не изпадаме в крайности, явно някои други хора го правят след два лоши резултата. Ето днес, че си поправихме грешката. Надявам се от тук нашия върховен път да тръгне напред. Да не влизаме толкова отпуснато в мачовете, никой отбор не е за подценяване. Балкани има добри футболисти и в първия мач ни затрудниха“, каза още той.

„Да се порадваме малко на победата, да оставим всичко назад и продължаваме напред“, завърши футболистът на Лудогорец.