Капитанът на Левски Живко Миланов сподели на брифинга преди мача с Ружомберок, че целият състав е готов за срещите със словаците. Опитният бранител довери, че който не иска да играе мачове в евротурнирите, то тези хора нямат място в състава.

„Имам опит в мачовете си в евротурнирите, не само в Левски. Тук се сформира нов отбор. От миналата година са напуснали 14 човека. Има и доста млади момчета, които се опитвам да им подсказа да гонят целите си. Да отидеш да играеш в Шампионска лига или Лига Европа, е върхът на клубния футбол. Мисля, че свършихме доста работа в Австрия, а отборът е подготвен. Треньорът изисква различни работи от нас и постепенно разбираме за какво става въпрос. Първата ни цел е да отстраним Ружомберок”, коментира Миланов.


Утре, 11 юли, Левски стартира участието си в Лига Европа. „Сините“ гостуват на местния Ружомберок в първа среща от първия кръг на турнира. Мачът е от 19:30 часа и ще можете да го наблюдавате по DIEMA SPORTPLAY DIEMA XTRA и в развитие на GONG.BG.


„Не мисля, че има напрежение при нас. В последната седмица сме фокусирани върху този отбор. Най-важното е, че в четвъртък трябва да излезем концентрирани и до края на мача да сме ефикасни. Не всичко ще се реши тук, за нас най-важното е да извлечем добър турнирен резултат в Словакия”, продължи капитанът на Левски.

„Мисля, че всички са мотивирани до краен предел. Ако за някой да не играеш евромачове не е мотивация, то нямаш място в клуба. Доколкото познавам всички, то няма неподготвен за четвъртък”, завърши Живко Миланов.