Капитанът на Левски – Андриан Краев, беше повече от щастлив след драматичното равенство 1:1 срещу Айнтрахт Франкфурт на Националния стадион в първи мач от плейофите в турнира Лига на конференциите.

Полузащитникът сподели, че това е поредната луда европейска вечер за тима, който е играл умно и достойно срещу именития си противник тази вечер.

start-photo.bg
100 снимки

„Поредна луда вечер. 3 мача с гол в последната минута. Мисля, че го заслужавахме. Играхме достойно. Допуснахме грешка в началото, после показахме характер. Всичко остава отворено за реванша. Видяхме, че не са това страшилище, за което ги имахме. Напълно е възможно да се надиграваме с тях и да търсим отстраняване“.

„Тест за нас. Много сериозен отбор. Беше голяма битка. Сега трябва да мислим изцяло за реванша, да живеем с тази мисъл и да вярваме в чудото“.

„Усеща се разлика в динамиката, да видим какво ниво трябва да достигнем. В нашия отбор има голямо бъдеще, млади момчета. С всеки мач играем все по-добре и сме на прав път“.

start-photo.bg
61 снимки

„Не всеки ден можем да играем мач за влизане в групите. Изиграхме го по умен и достоен начин. Показахме добро лице“.

„Благодаря на феновете за феноменалната атмосфера. Това беше нещо уникално. Всички ще го помним дълго време. Апелирам ги за подкрепа и в Германия. Ще дадем всичко от себе си да сбъднем мечтата на всички “сини” фенове”, коментира Краев след двубоя.