Капитанът на ЦСКА Юрген Матай призна, че тимът му е изпитвал сериозни трудности през първото полувреме на двубоя с Бодьо/Глимт, но през втората част е показал друго лице.

В крайна сметка „червените” отстъпиха с 0:2 и продължават да заемат последното място в групата си на Лигата на конференциите

„Имахме проблеми с пресата, поправихме това през втората част, но и тогава не мисля, че бяхме в оптимално състояние с топката. Трябваше да предприемаме рискове, направихме го през второто полувреме, но трябваше и през първото.

Брадли и Турцов трябваше да бъдат по свободни, трябваш да намерим начин да играем с тях повече. Не се справихме добре в центриранията, особено аз. Визирам себе си. Не успявахме да ги пресираме добре, особено през първото полувреме. През второто полувреме се борихме повече и имахме своите шансове”, сподели той.

„Първото полувреме не беше добро, но през второто показахме, че можем да се борим срещу силен отбор като Бодьо. Съгласен съм, че в Европа играем добре с топката, но не печелим, докато в България е обратно. ЦСКА трябва да доминира във всеки един двубой.

Не мисля, че концентрацията бе в мача с Лудогорец. Показахме, че можем да възстановяваме добре. Опитахме и дадохме най-доброто от себе си. Смените, които треньорът направи се отразиха положително”, допълни още Матей.