Крилото на ЦСКА Георги Йомов сподели задоволството си от първото си попадение с екипа на "червените" при победа с 3:1 срещу Торсхавн в двубой от третия квалификационен кръг на Лига Европа. 

Йомов допълни, че той и неговите съотборници не бива да се страхуват от предстоящия плейоф срещу Базел, но и че трябва да са концентрирани в предстоящия мач от efbet Лига срещу Локомотив Пловдив като гост. 

„Щастлив съм за първия си гол и искам да го посветя на всички фенове на ЦСКА. Радвам се, че продължаваме да пишем история и можем да постигнем нещо голямо в следващия мач. Пожелавам си го“, започна Йомов.

„Те бяха заложили повече на физическа издръжливост, но смятам, че с лекота взехме мача. Не бих казал, че имаше отпускане през втората част и е радостно, че отбелязахме трети гол, успокоихме се след него“.

„Нямам проблем да играя от двете страни, това важи и за моите съотборници и това затруднява повече противниците ни“.

„Срещу Базел няма да е лесно, но ние трябва да излезем и да играем нашия си футбол. Не трябва да се страхуваме от тях, а трябва да търсим нашите шансове за успех“.

„Трябва да се възстановим добре за Локо Пд, защото има натрупана умора след последните срещи. Трябва да излезем концентрирани и умно, за да спечелим трите точки“, завърши крилото.