Въпреки че звездите на Лудогорец постоянно са спрягани за трансфер в чужбина, а в същото време разградчани са свързвани с редица евентуални техни заместници, наставникът на тима Георги Дерменджиев засега не очаква да има сделки на зимния пазар. 

Той сподели пред "Спортно шоу Гонг" и "Дарик", че в момента се интересува само от подготовката на "орлите", а важното за него е, че в момента всички футболисти се подготвят на високо ниво. 

"На тоя етап не очакваме трансфери. Нямаме идея да пазим никого в контролите, всички футболисти е добре да бъдат функционални. Добре е всички да се подготвят на високи обороти. Даже тези, чийто имена се спрягат за трансфер, тренират най-много. Всички тренират нормално", сподели Дерменджиев и говори за подготовката. 

Порто се изненада от цената на Кафу

"Подготовката тече нормално, няма нищо, което да ни изненадва. Добър терен, добър хотел, на този етап и всичките ни футболисти са налице. Чакаме контролите, ще видим вече в какво състояние сме на този етап." 

Мачовете на Лудогорец в Турция в ефира на DIEMA EXTRA

"За времето, което са тук, новите се адаптират към отбора. Ние полагаме грижи за тях и мисля, че нормално ще свикнат с отбора. Свикват и с изискванията ни, така че всичко си зависи от тях", заяви треньорът на Лудогорец и коментира представянето на новия си помощник в щаба Бернд Дреер, който тренира вратарите.

"Бернд Дреер е един високо интелектуален треньор, нямаме проблеми с него, бързо се адаптира, разбра какви са изискванията и какъв е отборът. Върши си работата той, ще се радвам да му бъде трудно да избере титулярния вратар на Лудогорец", заяви Дерменджиев.

Той разкри и че мачовете на съперника на отбора в Лига Европа - ФК Копенхаген - ще бъдат наблюдавани, но това ще се случи само с проверките, за които той прецени, че е необходимо.  

"Ние имаме програмата на Копенхаген, определил съм какво да гледаме. Набелязаните за наблюдение контроли на противника ще бъдат гледани на живо", заяви Дерменджиев.