Една от бразилските звезди на Лудогорец Сисиньо беше сериозно спряган за трансфер в гранда от родината си Коринтианс през лятото. Но в крайна сметка такъв не се осъществи, въпреки че в южноамериканската страна смятаха сделката за на практика сключена. 

Бразилски ас на Лудогорец вече е с договорен трансфер

Пет месеца по-късно самият Сисиньо призна, че е бил близо до преминаване в един от най-големите клубове в родината си и се е почувствал ядосан, когато то не се е осъществило. Но сега е концентриран изцяло върху представянето си със зеления екип. 

Лудогорец не пожела да ни продаде играч, обяви босът на Коринтианс

"Имаше сериозен интерес от Коринтианс към мен. Това е клуб, за който всеки би искал да играе, но Лудогорец не прие офертата им. Когато научих за това, бях наистина ядосан. Но си казах, че след като не са се получили нещата, трябва да работя здраво."

"Всичко се нареди, започнахме сезона добре, играем в Европа и се целим към спечелването на поредната си титла. Правим винаги силни сезони, представяме се добре в Европа, а там винаги има шанс да бъдем забелязани от по-големи отбори", сподели Сисиньо пред бразилското издание на Goal.com и разкри, че все пак в България му харесва. 

"Първоначално Лудогорец не изглежда като отбор, в който бразилците искат да отиват. Но когато дойдох тук, останах приятно изненадан от структурата. Това е един постоянно развиващ се и растящ клуб. Откакто босът ни е поел клуба, само печелим титлите и играем силно в Европа", разкрива Сисиньо.