Наставникът на Лудогорец Димитър Димитров даде мнението си за равенството на тима с Брага в мач от 4-ия кръг на груповата фаза в Лига Европа.

"Не е лош резултат като погледнем. Поведението на Брага през втората част ни затрудни, започнаха по-агресивно, да центрират в наказателното поле, трябваше да затворим този резултат. Вкараха още един нападател, започнаха да центрират постоянно, първото полувреме беше едно от най-добрите на нашия тим, имахме надмощие, не успяхме да отбележим", коментира наставникът на българския шампион.

"Надявам се да успеем, групата е много тежка и коварна, има още мачове да се изиграят, трябва да направим така, че да спечелим двубоя с Истанбул. Вече втори кръг сме лидери в групата. Горалски е много силен футболист, но трябва да даде повече и в градивен план, тогава ще е още по-силен", коментира наставникът на Лудогорец.

"Съобразявам се с качествата на съперниците и правя схемата. Ще гледаме и мислим срещу съответния съперник, и разбира се спрямо нашия потенциал. Вече два месеца играем през три дни мачове, има и емоционална умора, както и физическа, но още нямаме загуба. Една победа срещу Истанбул решава нещата, не искам да гадая, трябва да сме максимално концентрирани, ако спечелим на 100 % се класираме", добави Димитров.