Мениджърът на Шамрок Роувърс Стивън Брадли показа голям респект към Лудогорец преди мача между двата отбора тази вечер на "Хювефарма Арена".
 
"Съперникът разполага с отбор, който доминира изцяло във вътрешното първенство в последните десет години. Всяка година е в групите на европейските турнири. Имат футболисти от целия свят и знаем, че ще бъде много трудна задача да ги отстраним. Но имаме опит, и преди това сме играли срещу големи клубове, Знаем, че ще бъде трудно, но притежаваме своите качества", уверен е специалистът, цитиран от ирландския вестник "Индепендънт".
 
"Мисля, че опитът ни от миналата година определено ще ни помогне. В последните години играхме срещу отбори от нивото на Милан и Слован Братислава и това ще се види", сигурен е Брадли, който се надява да може да използва в титулярния състав завръщащият се след контузи ирландски национал Джак Бърн.
 
Шамрок Роувърс имаше проблеми с пътуването си до България, като трябваше да сменя полети и кацна в София, откъдето пътува с автобус до Разград.