Неочакваният герой за Левски Асими Фадига, който вкара изравнителния гол за "сините" срещу Айнтрахт Франкфурт, сподели мнението си след драматичното равенство от 1:1 на Националния стадион. Преди да се качи в автобуса на отбора, той говори спокойно по телефона с приятелката си, като обясни, че мачът е завършил наравно, дори без да изтъкне важното си попадение.

„Разбира се, че беше много емоционален момент за мен и за отбора. Голямо удоволствие беше. Вкарах във възможно последния момент, когато изоставахме в резултата. А влязох като резерва десетина минути преди това. Това бе първият ми гол за Левски и се радвам, че дойде в такъв момент. Отбелязах на голям отбор като Франкфурт“, заяви Фадига пред БТА.

start-photo.bg
100 снимки

„Не съм мислил преди да стрелям в последната минута. Знаех, че е не ни остава много време и трябваше да опитаме. В един момент просто усетих, че има коридор пред мен и шутирах. Получи се много добре“, зарадва се французинът.

„Това беше най-важният ми гол в цялата кариера. Надявам се да продължа по този начин. Ще продължавам да давам всичко на тренировки и в мачовете“, каза още халфът.

start-photo.bg
61 снимки

„Не познавам лично Коло Муани, но и двамата идваме от Франция и се поздравихме, разминавайки се. Дали той ще напусне и ще премине в Пари Сен Жермен? Не знам, честно казано, трудно е да се каже. Би било добре за реванша, но това са преговори между два отбора. Пожелайте ни шанс във втория мач, а ние ще се опитаме да го използваме“, завърши Асими Фадига.

„Мисля, че имаме шансове в реванша във Франкфурт. Това е футболът. Изоставахме в резултата, но изравнихме в последната минута. Може би ще е още по-трудно в Германия, но ще направим всичко, на което сме способни, за да се класираме“, обеща французинът.

 

БТА / Автор: Христо Бонински