Футболистите на Сепси са получили изключително солидни чекове към своите сметки след успеха на румънците над ЦСКА в мач от втория квалификационен кръг за Лига на конференциите. Това стана ясно от патрона на клуба – Ласло Диошеги, който призна, че същото нещо ще стане, ако играчите успеят да се справят и с Актобе.

Човекът с парите в Сфънту Георге потвърди, че парите, които играчите са прибрали след триумфа над родния вицешампион са „изключително добри“, но те ще останат още по-доволни, ако се справят с казахстанския си съперник.

Start-photo.bg
100 снимки

„Момчетата получават пари за всяка победа. Още не сме говорили за Актобе, но знам, че бяха много развълнувани, след като отстраниха ЦСКА“, каза Диошеги пред местните медии.

„Ако стигнем групите, ще ни трябват още нови играчи, но това е твърде далеч. Бием ли Актове, ще срещнем изключително силен отбор в лицето на Будьо/Глимт“, добави босът на румънския палач на „червените“ от София. Припомянме, че ЦСКА беше отстранен след общ резултат 0:6 от Сепси по-рано през месеца.