Генералният мениджър на Сепси - Атила Хаднаги, направи сподели мнението си за съперника на своя тим в Лига на конференциите – ЦСКА. Хаднаги изрази мнение, че „червените“ със сигурност ще станат шампиони през следващия сезон, докато през миналата кампания титлата им се е изплъзнала несправедливо в предпоследния кръг.

"До мача с ЦСКА имаме два мача в първенството срещу Рапид и Крайова, а освен това спечелихме Суперкупата на Румъния. Ще се изправим срещу много добър отбор от българския шампионат”.

„Смятам, че те несправедливо загубиха титлата в предпоследния кръг на миналия сезон. Тази година със сигурност ще спечелят титлата. Ще имаме много труден двубой с българите, но сме още в началото на сезона и също имаме своя шанс. Разбира се, ЦСКА е фаворит, а ние започваме като аутсайдери, но сме уверени“.

„Как гледам на трансферите на ЦСКА ли? Ха-ха…Само преди два дни купиха играчи за три милиона и половина. Ние не можем и да мечтаем за тези суми. Парите обаче не играят на терена. Показахме, че сме много добър отбор и имаме своите шансове, ще се стремим да продължим напред“, заяви Хаднаги пред gsp.ro.