Старши треньорът на Лудогорец Станислав Генчев заяви след домакинската загуба с 0:1 от Спортинг Брага, че тимът не се представя на нужното ниво, но е сигурен, че в края отборът ще заеме мястото, което заслужава.

„Не започнахме, както очаквахме. Ранният гол доста промени плановете ни. Брага трудно допуска положения при постепенна атака. Те са допуснали само един такъв от началото на първенството и в Лига Европа. Уязвими са на контраатака и на статични положения. Мачът се разви доста благоприятно за тях. Ние до края на мача не успяхме да намерим верния път към вратата им“.

„Не създадохме достатъчно опасности. Трябва да упражняваме по-голям натиск пред противниковата врата, да го принудим да сбърка или ние да сме по-креативни и да създаваме положения. Това ни липсваше в днешния мач“.

Антон Узунов 
25 снимки

„Всеки опитен и добър футболист като Антон Недялков е важен. В защита не можем да кажем, че са се справили лошо. В средата на терена и в нападение – там ни липсваше последният пас“.

„До момента се представяме доста по-слабо от възможностите си и очакванията. Трети мач поред нямаме победа и сме вкарали само един гол. Това е прекалено малко за нас“.

„Всеки мач играем за победа. Накрая ще заемем мястото, което заслужаваме“.

„Доста по-различно трябва да изглеждаме, за да постигнем победа. В атака трябва да сме доста по-креативни. Това ни липсва“, заяви Генчев след двубоя.