Старши треньорът на Лудогорец Станислав Генчев сподели, че отборът днес е много по-добре сработен, в сравнение с мачовете, които „орлите” вече играха с Ференцварош по-рано през сезона. Наставникът коментира преди заминаването на тима за Унгария, че няма да търси реванш, а напротив, основната задача на тима му е да играе добър футбол.

„Амбициите на отбора са големи, аз лично очаквам утре да постигнем добър резултат, по-точно да победим и да продължим във възходяща линия, да преследваме целта си. Няма да търсим реванш в този мач, а добра игра и да покажем истинските си възможности. Мачовете с Ференцварош, които загубихме са минало, сега мачовете са по-различни, защото са в групова фаза, з а точки, не са елиминации”, сподели Генчев.

Утре Лудогорец излиза срещу Ференцварош в мач от груповата фаза на Лига Европа. Срещата е от 19.55. В потока българския шампион са още ЦСКА Москва и Еспаньол.

„Лично аз смятам, че отборът си е взел поука от предишните два мача. И сега ще успеем да вземе трите точки. Определено отборът ни сега е много по-добре сработен, защото привлякохме доста нови футболисти. Времето, в което работим заедно, всеки един ден ни дава нужното самочувствие и сработеност, а в предишните два мача не разполагахме с всичките си футболисти.”

„И двата мача са еднакво важни, първо мачът с Ференцварош, а след това ще мислим за Левски. Ференцварош и ЦСКА Москва играят по коренно различен начин, и е нормално подходът ни да е по-различен”, завърши наставникът на Лудогорец непосредствено преди да се качи на самолета от Варна за Будапеща.