Капитанът на Левски Живко Миланов заяви, че той и неговите съотборници ще подходят с необходимото уважение в двубоя срещу шампионите от Лудогорец, но допълни, че самият той изобщо не е притеснен преди големия сблъсък. 

Двата гранда, които са разделени от само точка на първите две позиции в efbet Лига, се изправят в голямото дерби на 12-тия кръг в първенството. Милано сподели своите мисли преди двубоя, като думите му са цитирани от "Меридиан мач". 

"Лудогорец е отбор, който заслужава уважение. През последните години постигнаха много неща. Лично мен обаче изобщо не ме притесняват", заяви уверено защитникът. 

"Клубът се развива добре като организация и започва да се връща към състоянието от първи ми период в Левски, което говори добре. Отборът израстна. Има какво да се желае, не бива да се самозалъгваме, но мисля, че всичко ще се случи с времето". 

"Не ме притеснява кой ще играе срещу мен в Разград. В този мач се дават три точки като във всеки друг, но носи специален заряд и трябва да победим. Пожелавам си да съм жив и здрав, до този момент не съм изпускал мач", завърши опитният Миланов.