Само една малка крачка остава от преминаването на звездата на Лудогорец Джоди Лукоки в турския Трабзонспор. Според авторитетното местно издание "Фанатик", преговорите между двата клуба вече са на финалната права. 

Играчът вече има споразумение за личните си условия в новия си тим, а ръководствата дори вече са обсъждали евентуалната сделка. Очаква се само да си стиснат ръцете за трансферната сума, като турците са склонни на компромиси. 

Според информациите на "Фанатик" до момента, исканата от разградчани цена за холандското крило е 2 млн. евро, докато от Трабзонспор първоначално са давали половината от нея. Но сега ръководството на черноморския тим е готово да се доближи максимално до желаната от българския шампион трансферна сума. 

Лукоки направи много силна есен, а венецът в нея беше голът в мрежата на Ференцварош преди една седмица, с който Лудогорец се класира за пролетната фаза на Лига Европа. Отдавна към него има интерес от чуждестранни клубове, а Трабзонспор го искаше и през лятото. Сега обаче сделката изглежда все по-близо.