Голмайсторът на Лудогорец Джоди Лукоки бе много щастлив след класирането на „орлите” към елиминационната фаза на Лига Европа. Острието на разградчани призна, че не очаква някой конкретен отбор от жребия идния понеделник, но призна, че „срещу Манчестър Юнайтед няма да е лесно”. Също така Лукоки довери как точно е станала атаката при гола му, в която Марселиньо му е асистирал без да гледа.

„Мисля, че беше добър мач и вкарах хубав гол. Поставихме под напрежение съперника, а Марселиньо ми асистира без да гледа, след като чу вика ми. Много сме щастливи всички”, почна Лукоки пред БНТ.

„Мисля, че това е реалният ни изглед. Ференцварош е добър отбор, показа го в мачовете, в които играхме. Напрежението ставаше голямо върху тях, но ние показахме, че имаме добър отбор и сме щастливи, че ще играем в следващия етап. Моят фокус не е върху мениджъри и агенти. Исках да играя добре, играя за Лудогорец и имаме самочвувствие. Каквото има да се случи, ще стане. Ще видим след празниците какво става.

„Нямам фаворит за жребия, но за отбора ни е хубаво да играем срещу голям тим. Ако можем да спечелим, още по-хубаво. Искаме да покажем, че сме добър отбор. Няма да е лесно с Манчестър Юнайтед, но защо не. Не трябва да се страхуваме от големите, тъй като във футбола не знаеш какво се случва”, завърши Джоди Лукоки.