Наставникът на Еспаньол Пабло Мачин има огромни проблеми около окомплектоването на боеспособен състав за гостуването на Лудогорец в Лига Европа. Двата тима се срещат в четвъртък в Разград, а треньорът на испанците определи групата си без осем важни имена. 

С контузии са Пабло Пиати, Джонатан Кайери, Хави Пуадо, Адриа Педроса и Фернандо Калеро. Наставникът реши да даде почивка с оглед на натоварения график и жестоката битка за оцеляване в Примера дивисион още на Давид Лопес, Виктор Гомес и Виктор Санчес. 

Той взе група от 20 играчи за пътуването до България, като това са всичките му останали налични футболисти, включително и най-дълбоките резерви. От тях, до последно под въпрос заради травма ще е и Оскар Мелендо, който има някакъв минимален шанс да се появи в Разград. 

Очаква се да играят хора, като третия вратар Адри Лопес, както и Пипа, Хави Лопес, Пол Лосано, Луис Лопес, Андер Итураспе и Виктор Кампусано, които не попадат толкова често в сметките на Мачин, но ще имат шанс да се докажат срещу Лудогорец.