Отборът на Левски записа изключително престижна победа с 2:0 над трикратния гръцки шампион ПАОК в първи двубой от втория квалификационен кръг на турнира Лига на конференциите. Съвсем спокойно може да се каже, че столичани направиха сериозна крачка в продължаването към следващата фаза, а също така и към написването на нова „Синя приказка“.

Еуфорията в играчите и феновете на тима със сигурност е голяма след чудесното представяне на тима в четвъртък вечер. Стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ беше изпълнен до краен предел, а привържениците сътвориха невероятна атмосфера по трибуните.

Антон Узунов
100 снимки

Това бе предпоставка и за футболистите да покажат на какво са способни, а с играта си се отблагодариха подобаващо на своите фенове.  

Gong.bg събра компилация от всичко най-интересно случващо се на и извън терена преди, по време и след мача. Във видеото може да видите публиката и нейните хореографии, игра от терена, както и хванат в реално време гол на Билал Бари за 2:0. Естествено, включена е радостта на феновете и играчите след последния съдийски сигнал.