Босът на Лудогорец Кирил Домусчиев заяви в специално интервю за NOVA, че е искал отборът му да бъде в една група заедно с Арсенал в Шампионската лига. Бизнесменът коментира, че след влизането в групите на турнира на богатите, сега целта е излизане от тях.

Припомняме, че Лудогорец попадна в Група А заедно с ПСЖ, Арсенал и Базел.

Същевременно Домусчиев говори и за ЦСКА-София, който е под ръководството на Гриша Ганчев, като заяви позиция, че този отбор не е истинският ЦСКА.

„Арсенал показва и някакви колебания в Европа в началото на турнирите, което дава шанс на отбори като нашите да взимат точки. Арсенал бе един от тимовете, които исках да ни се падне. Базел – малко сме си омръзнали, но явно такава е съдбата. Колкото до ПСЖ, не беше състав, срещу когото исках да се изправим“, сподели Домусчиев.

„След като сме изпълнили целта си да влезем в групите, сега новата цел е да излезем от групите – дали в Лига Европа, дали в Шампионската лига“.

Същевременно Домусчиев изрази категоричната си позиция, че ЦСКА-София, чийто благодетел е Гриша Ганчев не е истинският ЦСКА.

„За мен като цесекар от дете, това не е ЦСКА. ЦСКА е това дружество, което в момента е във фалит и в крайна сметка един ден може би ЦСКА ще е това, което припознаят феновете“, отсече Кирил Домусчиев.

Цялото интервю на Кирил Домусчиев може да гледате в предаването на NOVA „Събуди се“ в събота сутрин.