Днес Левски излиза срещу Апоел Беер Шева в мач от третия квалификационен кръг на Лига на конференциите. Срещата започва в 20:30 часа и може да я гледате пряко в ефира на DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. В Gong.bg също ще проследим мача на живо.

Наставникът на българския тим Николай Костов ще бъде лишен от услугите на двама от основните си бранители в лицето на Кристиан Димитров и Жереми Петрис. Защитниците лекуват различни травми и не могат да бъдат на разположение на своя наставник.

В Беер Шева Левски го очакват температури над 30 градуса, придружени от сериозна влага и мирис на пустинен пясък.

"Трябва да се приспособим към самия стадион, публиката, атмосферата, игралното поле и топката", заяви пред DIEMA SPORT треньорът на българския отбор Николай Костов.

В лагера на домакините пък напрежението взе връх, като в навечерието на двубоя двама от футболистите на израелците се сбиха, като единият дори бе отстранен от състава.

Проблемите за домакините не спират дотук. Напрежението в отбора витае още преди тази случка заради слабите резултати, тежката загуба с 1:6 от Макаби Тел Авив, разпродажбата на най-добрите играчи и високите цени на билетите. Именно поради тази причина се очаква стадионът да не се напълни.