Капитанът на Локомотив Димитър Илиев коментира поражението с 1:2 от Тотнъм в двубой от 2-ия квалификационен кръг в турнира Лига Европа. Той сподели, че е със смесени чувства след двубоя.

Антон Узунов 
70 снимки

"Със смесени чувства съм, горд съм с отбора, противопоставихме се на един от големите отбори в Европа, бяхме на 15-ина минути от един исторически успех, да отстраниш финалист от Шампионската лига миналата година и то български отбор, немислимо е, а бяхме на 10-ина минути. Никой от отбора няма да спи тази нощ, щяхме да направим половин Пловдив щастлив, няколко минути ни трябваха", коментира Илиев.

Класата си пролича на терена, те са физически и тактически, Сон, Кейн, в Англия футболът е физика, знаехме, че ще имаме ситуации, срещата се разви по нашия план, техния вратар направи хубаво спасяване след нашия гол, първото полувреме съдията сгреши в техен ущърб, не отсъди дузпа", добави той.

"Моуриньо е джънтълмен, с такава визитка, ще ги наблюдаваме с интерес, в следващия кръг можеше да сме на тяхно място, този мач ще се помни дълго", каза още капитанът на Локомотив.