Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков анализира представянето на тима си в Шампионската лига и най-вече в мача с Пари Сен Жермен в Париж снощи. Според халфа, късметът е напуснал "орлите" в последните минути, като беше техен верен спътник в последните години. 

"Доволни сме, изиграхме един добър мач срещу много силен противник. Нашата основна цел да излезем от групите я постигнахме, така че сме щастливи. Можеше да спечелим повече точки, но така се развиха мачовете."

"Интересното е, че доскоро имахме късмет в последните минути, тази година нямаме. Но това е футболът. Радваме се, че успяваме да играем  добре срещу много големи отбори с много силни футболисти", заяви капитанът на Лудогорец.  

Той разкри и какви са претенциите на отбора, макар че все още не може да има категорично мнение преди тегленето на жребия за Лига Европа.

"Имаме амбиции, разбира се, ние сме добър отбор. Нека първо видим жребия, но апетитът идва с яденето. Ще се опитаме да елиминираме противника, който и да е той. Със сигурност за нас това са бонус мачове, които ни карат да се чувстваме горди и щастливи", добави Дяков.