Вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов изрази разочарованието си от изпуснатия успех срещу Пари Сен Жермен в Шампионската лига и при прибирането на отбора в България. Но и хиксът на "Парк де Пренс" беше достатъчен на разградчани да се класират за Лига Европа. 

"Да, горди сме от това равенство, но с оглед на начина, по който се разви този мач, малко нещастно беше за нас. Винаги е неприятно да получиш гол в последните секунди и да изпуснеш победата", сподели вратарят. 

Той анализира и представянето на отбора в самия мач. Стражът допълни, че все още дори не е гледал предстоящите съперници на отбора в жребия за Лига Европа. 

"За мен отборът се представи много добре. Израстваме в игрови план с всеки мач срещу такива класни отбори. Определено кампанията ни е добра досега. За Лига Европа дори не съм гледал кой може да ни се падне", сподели Стоянов на летището. 

Интересно интервю с наставника на шампионите Георги Дерменджиев можете да гледате от 20:00 часа тази вечер в предаването "Домът на футбола" по DIEMA SPORT.