Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков се надява отборът му отново да направи големи битки в евротурнирите, както постоянно се случва в последните години. Според него, на разградчани ще им е изключително трудно пак д авлязат в групите на Шампионската лига, но се надява това да е факт. 

Капитанът на Лудогорец може да пропусне остатъка от лагера

"В Шампионска лига са най-сладките мачове, но ше бъде много трудно, ние не се заблуждаваме. Хората може би очакват постоянно да влизаме в групите. Не знам как изглежда отстрани, но това всъщност е много трудно. Ние имаме голяма амбиция за това, плюс качествата и опитът, които са на наша страна, смятам, че можем отново да направим велики мачове в Европа", заяви Дяков специално пред NOVA. 

Дерменджиев: Изглаждаме доста неща

Той засегна и българския шампионат. От няколко месеца от ЦСКА не спират да се заканват, че ще прекъснат хегемонията на Лудогорец и в интервютата на "червените" играчи, треньори и ръководители непрекъснато се натяква, че там единствената цел е титлата и купата. Но според Дяков, "орлите" няма да се дадат без бой. 

Изловиха Лудогорец в плагиатство

"Радвам се, че ЦСКА подобрява своята игра, това ще е добре и за нас. Но да не забравяме все пак, че ние сме хегемонът в България, ние сме шесткратният пореден шампион и имаме амбиции да сме първи. Пак ще кажа, че който по-каже по-добра игра, той заслужава да е първи. Едва ли има отбор, който е абониран да е първи. Ние не се притесняваме от нищо, всеки мач ще играем за победа и нашата цел отново е титла и купа", сподели още Дяков.